Kleine beurt in Huizen

Bij Vakgarage Visser's Auto's wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Visser's Auto's niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Visser's Auto's voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Huizen altijd langs Vakgarage Visser's Auto's om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Huizen? Kom dan langs Eemlandweg 12 in Huizen (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevissersautos.nl of bel naar 035-5266200.

Contactgegevens

Vakgarage Visser's Auto's
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen

tel.: 035-5266200
mail: info@vakgaragevissersautos.nl